Köpvillkor

Betalningsalternativ

Fakturabetalning

På Nygolf har du möjlighet att betala dina varor mot faktura. Vi samarbetar med Klarna som skickar fakturan till dig med epost. Dina beställda varor måste skickas till den adress där du är folkbokförd.

Kortbetalning

Hos oss kan du betala bekvämt och tryggt med bank- eller kreditkort. Vi accepterar MasterCard, Visa och American Express. Om du returnerar en vara återförs beloppet till ditt konto igen.

Dina kortuppgifter överförs via kodat SSL-förfarande. Denna höga säkerhetsstandard innebär att du betalar säkert med kort på Nygolf.

Extra säkerhet vid betalning med kort

Verified by VISA och MasterCard Secure Code erbjuder en mycket säker hantering av korttransaktioner på internet via särskilda krypteringsmetoder. Du behöver inte installera några program på din dator. Vid ett köp på internet länkas du automatiskt vidare till din internetbank, där du bekräftar betalningsbeloppet med en personlig PIN-kod.

Swish

För att använda Swish behöver du en smartphone med Swish-appen och Mobilt BankID.

Leveransalternativ

Vi skickar dina varor fraktfritt inom Sverige om du beställer för mer än 500 kr. För beställningar under 500 kr är frakten 99 kr. Du hämtar ditt paket från närmaste serviceställe. Du får en Sms avisering så snart paketet finns att hämtas.

Om du hämtar dina varor i butiken, är det så klart kostnadsfritt.

Leveranstiden är vanligtvis 2-3 arbetsdagar inom Sverige. Om det är en beställningsvara är leveranstiden ca. 14 arbetsdagar.

Byten & returer

På Nygolf har du fullt bytes- och returrätt inom 14 dagar från att du har fått varan. Du kan antigen få en annan vara eller så får du pengarna tillbaka. Om du vill skicka en vara måste den vara oanvänd och förpackad i originalförpackningen. Etiketter ska sitta kvar på klädesplagg.

Kontakta oss på isabelle@nygolf.se, så skickar vi en retursedel till din epost.

Om du har betalt med kort, sätter vi tillbaka pengarna på ditt Visa/MasterCard/American Express. Det tar mellan två och fem bankdagar innan pengarna syns på kontot.

Om du har valt Klarna faktura som betalsätt, så måste du betala fakturan inom förfallodatum. Annars kommer Klarna att debitera dig en påminnelseavgift. Klarna kommer kontakta dig för att genomföra återbetalningen.

Frakten för returen är 69 kr oavsett paketets storlek och vikt. Summan dras automatiskt från varuvärdet när du får pengarna tillbaka.

Om ni vill byta till en annan storlek på vald vara, står NyGolf för returen.

Reklamation

Vi kontrollerar alla varor noggrann innan dem lämnar vårt lager. Är varan levererad felaktig eller skadad kan du så klart reklamera den. Det gör du enklast genom att kontakta oss på isabelle@nygolf.se.

Vi följer konsumentverkets regler för e-handel och returer.